Német Demokratikus Köztársaság

Nemzetközi női és férfitorna verseny

Nemzetközi női és férfitorna versenyNemzetközi női és férfitorna verseny. - Szolnok, 1963. - Digitalizálva a MaNDA Kulturális Közmunka Mintaprogram keretében, 2014.

Megtekinthető:

PDF

Eredeti kiadás:

Szolnok, 1963

Katalóguscédula

© CC BY-NC-ND 

Forrás:

MaNDA

Mi az igazság? Az MSZMP Propaganda Osztályának és a Megyei Tanács Művelődési Osztályának 32 fejezetből álló füzete

Mi az igazság? Az MSZMP Propaganda Osztályának és a Megyei Tanács Művelődési Osztályának 32 fejezetből álló füzete, mely ír a békés egymás mellett élés politikájáról, a német kérdésről, a nácizmus felszámolásáról, a potsdami egyezményről, Berlin kettészakításáról, az NDK fejlődéséről. Emellett szó esik arról, hogy Szolnok megye milyen károkat szenvedett a második világháborúban és miért jelentett veszélyt Magyarországon a nyugatnémet imperializmus?Mi az igazság? Az MSZMP Propaganda Osztályának és a Megyei Tanács Művelődési Osztályának 32 fejezetből álló füzete, mely ír a békés egymás mellett élés politikájáról, a német kérdésről, a nácizmus felszámolásáról, a potsdami egyezményről, Berlin kettészakításáról, az NDK fejlődéséről. Emellett szó esik arról, hogy Szolnok megye milyen károkat szenvedett a második világháborúban és miért jelentett veszélyt Magyarországon a nyugatnémet imperializmus? - Szolnok, 1961. - Digitalizálva a MaNDA Kulturális Közmunka Mintaprogram keretében, 2014.

Megtekinthető:

PDF

Eredeti kiadás:

Szolnok, 1961

Katalóguscédula

© CC BY-NC-ND 

Forrás:

MaNDA

A Hazafias Népfront és a Ságvári Endre Művelődési Ház a NDK megalapításának 12. évfordulójára ünnepi estet rendez.

A Hazafias Népfront Városi Bizottsága és a Ságvári Endre Művelődési Ház a Német Demokratikus Köztársaság megalapításának 12. évfordulójára ünnepi estet rendez.A Hazafias Népfront Városi Bizottsága és a Ságvári Endre Művelődési Ház a Német Demokratikus Köztársaság megalapításának 12. évfordulójára ünnepi estet rendez. - Szolnok, 1961. - Digitalizálva a MaNDA Kulturális Közmunka Mintaprogram keretében, 2014.

Megtekinthető:

PDF

Eredeti kiadás:

Szolnok, 1961

Katalóguscédula

© CC BY-NC-ND 

Forrás:

MaNDA

Tartalom átvétel