Megismerkedés 2.

Kedves Blogolvasók!

 

Remélem, hogy az én híreimet is szívesen fogjátok olvasni. Takács János (barátaimnak Janó) a becsületes nevem és ezen a héten én fogok nektek beszámolni a tábori élményeinkről.
Az első nap a táborban ismerkedéssel kezdődött, felsorolom a "lakókat". Heni, Vivi, Dorina, Renáta, Noncsi, Anna, Ágota, Tomi, Gyuri, Andris és jómagam. Nagyon nagy a hőség fő is a könyvtáros nénik feje, hogy hova menjünk.

 Meglátogattuk a Tisza-parti játszóteret és japán foci bajnokságot rendeztünk. A csapatnak nagyon tetszett a játék, de volt aki megsértődött  és csalással akart nyerni. Ebből hatalmas vita kerekedett.
De győzött az igazság és HENI lett a BAJNOK.
Folytattuk a játékot és amikor már nagyon melegünk volt visszajöttünk a könyvtárba hűsölni.


Kati néni könyvtárbemutatót tartott és azok is megismerhették a könyvtár rejtett zugait akik a héten csatlakoztak a táborozókhoz.
Az ebéd nagyon finom volt!


Egy kis szabadfoglalkozás után kézműveskedtünk, gyapjúlabdát készítettünk. Nagyon izgalmas és nagyon nevetséges volt a labda elkészítése. Képzeljétek el, hogy csupa szappanosak lettünk  és a habot egymásra kentük. Ilyen tiszta sose volt a kezünk talán mint most. Véget ért a nap, de ne búsuljatok mert holnap a Macimúzeumból fogok tudósítani.

 

JANÓ (főszerkesztő)