Tisztelt Angolnyelv-tanárok!

2012-ben az IATELF Hungary, a British Council Hungary és a szolnoki megyei könyvtár együtt szervez módszertani workshopot az angoltanárok számára. Az IATELF Hungary, International Associations of Teachers of English as a Foreign Language –Hungary (www. iatelf.hu) a magyarországi angoltanárok szakmai nonprofit egyesülete.

A workshop sorozat neve: Tea Time –Teaching Time!

A workshop célja, hogy lehetőséget adjon az angolnyelv-tanároknak ingyenes és üzleti szempontoktól független szakmai fejlődésre, valamint megismerkedhessenek azokkal a hasznos lehetőségekkel és újdonságokkal, amelyet a British Council, az IATELF és a könyvtár biztosít számukra.

A workshop témája: Az internetes tananyagok kreatív felhasználása a serdülőkorú és a fiatal felnőtt tanulók hallás utáni értésének és beszédkészségének fejlesztésére

Az előadó: Fehér Judit, tréner
A workshop időpontja: 2012. március 22. (csütörtök) 14.30-16.00 óra

A workshop helye: Verseghy Ferenc Megyei Könyvtár és Művelődési Intézet– Szolnok Kossuth tér 2.

A részletes tájékoztató letölthető innen.
A rendezvény ingyenes.
A workshopon való részvételhez bejelentkezés szükséges.
A jelentkezési határidő: 2012. március 16.
Jelentkezni, információt kérni személyesen a könyvtárban vagy e-mail-en, telefonon Vona-Gődér Krisztinánál (goderkriszti@vfmk.hu, 56/510-110/33. melléken) vagy Cserfalvi Katalinnál (cserfalvikata@vfmk.hu, 56/510-110/41. melléken) lehet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.