LearnEnglish

 LearnEnglish – ingyenes honlap nyelvtanulóknak

Learn English online with the help of this free website from the British Council with games, stories, listening activities and grammar exercises. You can search for your favourites, or have a look at the site map to find out where everything is.
This is a BETA site and you will find lots of new listening activities and video content in Listen & Watch. We also have a new Grammar section and new IELTS exam practice materials.

LearnEnglishKids –ingyenes honlap gyerekeknek

Welcome to LearnEnglish Kids! Lots of games, songs, stories and activities are here - you can have fun and learn English too! You can search for your favourites, or have a look at the new Explore section and find out where everything is.

Hírek, Aktualitások
KÉSZÜLJÖN IELTS VIZSGÁJÁRA ONLINE!
Kizárólag regisztrált IELTS vizsgázóknak a British Council 30 órás ingyenes online felkészítő anyagot biztosít. Regisztráljon most, hogy még ma nekikezdhessen az itthon is elfogadott, de külföldi továbbtanuláshoz vagy munkavállaláshoz is ideális vizsgára való felkészülésnek!

ÚJ BRIT ZENÉK A RÁDIÓBAN ÉS A NETEN
Ha nem tudsz betelni a Selector zenéivel szombat esténként a Petőfi Rádióban, kövesd a Selector tweetjeit, és tarts lépést a szigetország vadonatúj zenéivel! A műsor honlapján a "gyűjtemény" nagy része videós vagy mp3 formátumban meg is hallgatható.


NYERJ SZÍNHÁZJEGYET!
Hogy hívják Arthur mágikus erővel bíró misztikus kardját? A) Ex Libris? B) Exorcism? C) Excalibur? Ha a helyes választ elküldöd a kovacs.andrea@merlinszinhaz.hu címre nov. 18-ig, páros belépőt nyerhetsz a The Legend Begins című angol nyelvű előadásra nov. 22-ére a Merlin Színházba.